Klanten vinden je alleen als je jezelf zichtbaar maakt. Maar hoe doe je dat?

Dat kan op heel veel manieren: je website, social media en netwerken bijvoorbeeld. Maar je kunt ook samenwerkingsverbanden aangaan, bloggen, presentaties geven of gebuik maken van kranten, tijdschriften en vakbladen.

Maar hoe weet je wat voor jouw klanten het beste werkt?
En wat past er eigenlijk bij jou?
Want als jouw marketing en promotie niet bij jou passen dan houd je het niet vol. En als het niet bij je klanten past, bereik je ze niet.  Bovendien is het slim om verschillende kanalen met elkaar te laten samenwerken zodat ze elkaar versterken. Als je dat handig doet, kost je marketing ook veel minder tijd.

Ik leer je:

 • waar je klanten zitten
 • hoe je die klanten het best kunt bereiken
 • welke stappen je moet nemen om zichtbaar te worden voor je klanten
 • welke marketing en promotie bij jou, bij je bedrijf en bij je klanten passen
 • hoe je overzicht houdt van alle activiteiten met een publiciteitsplan
 • hoe je zo min mogelijk tijd kwijt bent met marketing en promotie
 • hoe je je naamsbekendheid vergroot en klanten je gaan vertrouwen
 • hoe je gratis publiciteit en marketing kunt gebruiken zonder commercieel over te komen

Je investeert eenmalig in een paar maanden zichtbaarheidscoaching en je bespaart daarna voor altijd op je advertentiebudget omdat je leert hoe je gratis klanten krijgt. Voor minder dan de kosten van een flinke advertentie, krijg jij van mij een persoonlijk marketing- en publiciteitsplan dat bij jou en jouw bedrijf past. Bovendien ben ik drie maanden lang je persoonlijke online vraagbaak en een stok achter de deur.

Ik heb slechts plek voor 10 klanten per jaar. Ik heb daarom veel tijd om je persoonlijk te begeleiden.

Alles in een traject is maatwerk en de inhoud van het traject kan in overleg met jou afwijken van wat ik hieronder beschrijf. Ik ontwikkel graag samen met jou het lesprogramma dat bij je past.

Wil je weten wat anderen ervan vonden om met mij samen te werken? Klik dan hier.


Zichtbaarheidstraject:  drie maanden coaching en begeleiding

 • In dit traject analyseren we samen welke vormen van promotie en marketing bij jou en je klanten passen.
  We stellen een op maat gemaakt plan op over de boodschap die je wilt uitdragen en welke media daar het best bij passen. Week voor week plannen we de acties in die je moet ondernemen om dit plan te laten slagen.
 • We onderzoeken de plekken waar jouw klanten zich bevinden.
  En dan het liefst plaatsen waar jouw klanten van nature al bij elkaar komen, zodat je met 1 boodschap grotere groepen tegelijk kunt aanspreken.
 • We bekijken welke manieren om klanten te krijgen het best bij jou en je bedrijf passen.
  Pas als je begrijpt dat er heel veel verschillende manieren zijn om klanten te krijgen, kun je besluiten welke voor jouw bedrijf het beste werken. We maken een plan om zo efficiënt mogelijk gebruik te maken van dat kanaal.
 • We kijken naar je website
  Is die klantvriendelijk? Vindbaar in zoekmachines? Zijn je teksten goed? Hoe doe je simpel je eigen marketing? Als je nog geen website hebt, zoeken we een budgetvriendelijke manier om je online te krijgen.
 • Feedback op je webteksten, blogberichten, social media updates en persberichten
  Je krijgt elke maand 1x persoonlijke feedback op je nieuwsbrief, je webtekst een blog of welke andere tekst je verder nog de deur uit wilt doen.
 • We onderzoeken de mogelijkheden van de verschillende media.
  Hoe kunnen die je in dit stadium helpen om je naamsbekendheid en omzet te laten groeien? Wat voor soort berichten moet je plaatsen en hoe vaak? Hoe kun je het werk dat je voor klanten doet gebruiken voor updates in social media, je blog en voor de pers bijvoorbeeld?
 • We stellen een stappenplan op met acties die je het komend jaar moet

Met dit traject heeft gratis publiciteit straks geen geheimen meer voor jou.

Het zichtbaarheidstraject omvat:

 • Een Skypegesprek aan het begin van het traject van 1,5 uur waarin we jouw situatie analyseren
 • Eén keer per maand een Skypecontact om de vorderingen te bespreken (totaal 3x anderhalf uur)
 • Na elke Skypesessie ontvang je een verslag met actiepunten, cursusmateriaal en huiswerk
 • Je kunt me tussen de Skype-sessies door via e-mail onbeperkt vragen stellen en me om advies vragen
 • Ik adviseer je bij het opstellen van persberichten om naar de media te sturen
 • Een realistisch publiciteitsplan voor het komend half  jaar
 • Op jouw situatie afgestemd cursusmateriaal/links naar relevante websites en informatie
 • Ik redigeer elke maand 1x een tekst van maximaal 750 woorden (bv. nieuwsbrief, blog of persbericht)

Bonus:
Toegang tot mijn online training Pakkende Persberichten Schrijven  met 18 videolessen, checklists, downloads en meer dan 15 voorbeeld persberichten ter waarde van 250 euro ex. BTW .

 Beschikbaarheid:

Mei 2019: VOL
Juni 2019: nog 1 plek beschikbaar
Juli 2019: VOL
Augustus 2019: VOL
September 2019: 2 plekken beschikbaar

Investering: 1.500 euro ex. BTW voor drie maanden persoonlijke begeleiding

 

Voor het coachingstraject kun je hieronder contact met me opnemen:

 

Ik kwam bij Nicky omdat ik graag meer zakelijk inzicht en overzicht als ondernemer wilde. Ook wilde ik meer geld vragen voor mijn diensten. Verder was ik op ook op zoek naar een manier om sneller te leren schrijven.

Na het traject sta ik als ondernemer een stuk steviger in mijn schoenen. Ik weet nu veel beter wat wel en wat minder goed werkt. Ik heb inzicht in de financiën en ook het schrijven gaat steeds sneller. Het persoonlijk contact met Nicky verloopt fijn. Ze reageert snel terug per mail. Je denkt haast dat je de enige bent die Nicky coacht. De communicatie is helder en eerlijk.

Nicky is een fijne coach die slim met je meedenkt. Het is fijn om zo’n goede steun te hebben bij de uitvoering van je basisplan en je zichtbaarheid.

 

Berry ten Hoven
Schrijfhulp voor coaches

Copyvoorcoaches.nl

 

 

 

Ik zocht iemand die mij kon helpen mijn praktijk en mijn therapievorm meer bekendheid te geven, zonder dat het commercieel zou overkomen. Ik wilde naar buiten treden als natuurgeneeskundig therapeute, maar dan op een nuchtere,  geenszins geitenwollensokken-manier. Daarom klikte het meteen: Nicky gebruikte in ons kennismakingsgesprek no-nonsense taal en een flinke dosis humor. Ze nam ruim de tijd om samen te ontdekken waarmee ze mij kon helpen.

Door het coachingstraject heb ik nu een andere kijk op publiciteit. Het blijkt soms heel gemakkelijk te bereiken. Door om je heen te kijken: naar je gezin, gebeurtenissen in de trein, de supermarkt of waar dan ook, kun je leuke invalshoeken verzinnen om je boodschap op een aantrekkelijke manier te verpakken.

Ik heb ook geleerd hoe je jezelf aantrekkelijk maakt voor de media en hoe je tegelijkertijd je eigen normen en waarden kunt vasthouden. Nicky heeft me laten zien dat  journalisten constant op zoek zijn naar verhalen, mogelijk mijn verhalen. En ik heb er nooit bij stil gestaan dat informatie over journalisten en de media zo voor het oprapen ligt.

Nicky weet waar ze het over heeft en ik had absoluut geen moeite om haar adviezen op te volgen, hoewel dat van nature niet persé  in mijn aard zit. Het leverde me een interview op in het AD en ik zou nu zonder moeite welk medium dan ook benaderen met mijn verhaal. Omdat ik nu weet dat je vooraf goed moet nadenken over de  invalshoek die je wilt gebruiken.

Ik raad Nicky absoluut aan bij anderen. Ze is een topper!

reflexzonetherapeute Ruta PuylaertRuta Puylaert
HBO medisch gediplomeerd reflexzonetherapeute
www.reflexzonetherapieruta.nl

 

 

 

Nicky heeft mij als startende therapeute enorm geholpen in het doolhof van publiciteit. Met haar hulp is het gelukt om binnen één maand al mijn publiciteit op orde te hebben: mijn website, flyers, zakelijke Facebook pagina, een perslijst en mijn eerste gratis publicatie in een weekblad!

Het artikel zorgde ervoor dat mijn website in één dag 346 keer werd bekeken. Het leverde 6 nieuwe klanten op, waarvan 5 klachtenbehandelingen. Dat resulteert gemiddeld in vijf vervolgbehandelingen per klant. Ik heb daardoor ook drie cadeaubonnen verkocht én ik heb heel veel positieve reacties gehad op het artikel.

Ik omschrijf Nicky’s dienstverlening als:

 • professioneel
 • onbetaalbare tips
 • praktische oplossingen
 • zeer snelle reactietijd

Ik beveel Nicky van harte aan elke ondernemer die met publiciteit te maken krijgt.

Danielle LangedijkDaniëlle Langedijk
voetreflextherapeute
Voetreflexpraktijk Hoorn

 

 

 

Toen ik bij Nicky kwam wist ik niets over blogs schrijven. Ik wilde het als beginnend ondernemer graag gaan gebruiken. En als tekstschrijver wilde ik er ook alles van weten. Hoe bouw je een blog op en maak je ‘m aantrekkelijk om te lezen? En aantrekkelijk schrijven, dat kan Nicky als de beste. Dat had ik al in haar eigen blogs gezien.

Ik vroeg me nog even af of het zou werken, een coachingstraject voor zes blogs en dat alles met opdrachten en feedback per e-mail. Ik merkte ook dat Nicky het traject specifiek op mijn vragen ging inrichten, dat gaf vertrouwen.

De coaching was perfect op mijn leerdoelen afgestemd. Met opbouwende oefeningen, handige foefjes en duidelijke, en soms confronterende, feedback kwam ik steeds een stap verder. Ik leerde mijn eigen teksten te redigeren waardoor ik er anders tegenaan ging kijken. Ik leerde spannender te schrijven en te schrappen, net zolang tot de essentie van de blog overbleef. Ik weet nu hoe ik het schrijven van een blog aan kan pakken. Ik ben driftig aan het oefenen. Het is veel leuker dan ik had gedacht!

Nicky gaf concrete feedback. Niet alleen commentaar, maar ook gelijk aanwijzingen hoe ik de tekst kon verbeteren. Vaak met een aantal vervolgoefeningen, waardoor ik er stapsgewijs achter kwam hoe het ook kon en dan veel aantrekkelijker.

Per mail gecoacht worden vond ik heel prettig. Ik kon op mijn eigen tijd de opdrachten inleveren. Binnen 1 tot 2 dagen had ik alweer reactie en kon ik er mee verder.

Tijdens de coaching kwam ik er steeds meer achter wat ik nog miste in mijn blogs, zoals het  gebruiken van voorbeelden of het toepassen van humor. Nicky ging daar goed op in en bedacht gelijk weer gerichte opdrachten.

Nicky is duidelijk en to-the-point. En ‘’stuurt’’ je met één tekst gerust meerdere keren terug om het nog beter te maken. Dat was soms frustrerend, maar wel dé manier om veel te leren. Ze doet het op zo’n manier dat je alleen maar enthousiaster wordt.

Coaching door Nicky, gewoon doen!

 

Karin Boer
tekstschrijver
www.buroboer.nl

 

Meer ervaringen van klanten lees je hier.