Leuk dat je mijn ebook met 25 Manieren om gratis je naamsbekendheid te vergroten, wilt ontvangen.

Je hebt zojuist een mail gekregen met een bevestigingslink. Als je op die link klikt, kun je het boek gratis downloaden.

Geen mail van me gekregen? Kijk dan even in je spambox. Als je daar ook niks kunt vinden, neem dan contact met me op. Dan help ik je verder.

Vergeet niet mij als ‘veilige afzender’ te markeren bij de contactgegevens in je mailprogramma. Anders ontvang je mijn mails met tips over naamsbekendheid, zichtbaarheid en free publicity misschien niet. En dat zou zonde zijn, want met die tips kun je ervoor zorgen dat je snel en gratis meer klanten krijgt.

Wil je nog meer tips van mij ontvangen? Vind dan mijn Facebook-pagina leuk. Daar beantwoord ik ook vragen in een live-uitzending.

Nicky pent over gratis publiciteit