———————–PERSBERICHT———————————-

Bloggende bioboerin Nicky Corts schrijft boek over Free Publicity
Maak je bedrijf zichtbaar in de media met de PIN-code voor gratis publiciteit

HAVELTE  –  ‘De meeste boeken over free publicity zijn zo schandalig serieus. Ze gaan over media-strategieën, pers-databanken en het media-landschap. Dat is allemaal heel nuttig, maar eerlijk is eerlijk, het is ook vreselijk saai,’ aldus de Drentse publiciteitscoach en biologisch pluimveehoudster Nicky Corts uit Havelte.

Corts helpt als voormalig verslaggever goede doelen, verenigingen en ondernemers aan gratis publiciteit. Haar boek, Experttips voor free publicity, maak je bedrijf zichtbaar in de media met de PIN-code voor gratis publiciteit, staat vol praktische tips en veel regionale anekdotes.

Ze beschrijft onder meer humoristische situaties tijdens de wateroverlast in Drente in 1998, de start van het IBBO-onderwijs in Meppel en de manier waarop  haar buurman uit Havelte ooit het leven van een klant redde. Aan de hand van deze voorbeelden laat ze zien hoe alledaagse situaties je aan gratis publiciteit kunnen helpen.

Geen nieuwswaarde? Geen publiciteit

‘Met het boek ontdek je wat je nieuwswaarde is, zodat je  geen commerciële boodschappen naar redacties stuurt. Want reclame plaatsen journalisten niet. Daar zijn ze allergisch voor. Een goed persbericht voorkomt ergernissen op de redactie en het bespaart iedereen tijd,’ legt de publiciteitscoach uit.

De basis voor het boek zijn de tips die Corts wekelijks op haar website www.nickypent.nl plaatst.

Vanaf 23 september is het boek  voor €17,50 online te koop  via Bol.com en Managementboek.nl. Experttips voor Free Publicity is ook te bestellen in de boekwinkel.

 

————–EINDE PERSBERICHT————————-

 

Noot voor de redactie:

Voor meer info:
Nicky Corts,  06-13044350

Er is een digitale proefversie van het boek beschikbaar als recensie-exemplaar. (Zie ook de recensies hieronder.)

Fotobijschrift:  In het  boek over free publicity beschrijft publiciteitscoach Nicky Corts ook grappige gebeurtenissen op haar pluimveebedrijf.

De foto is kostenloos en vrij van rechten te plaatsen.

 3D Cover Experrttips Nicky v1

Gratis opvallen is opvallend eenvoudig met de praktische adviezen die Nicky Corts je in dit vlot leesbare boek aanreikt. Snel lezen dus en dan direct aan de slag!
Jos Burgers, spreker en bestsellerauteur van marketingboeken

Ik moest hardop lachen, al vanaf de eerste bladzijde. Maar ik voel me ook zo begrepen, want Nicky beschrijft exact wat ik meemaak: van mijn angst om zichtbaar te zijn tot mijn droom om te wereld te bereiken. Ze daagt me uit en al lezende zie ik het mezelf ook doen!
Divera van der Elst, dé coach voor beginnende coaches

Dit  is geen gortdroog managementboek of super saaie handleiding.  Je wilt eigenlijk tijdens het lezen al direct aan de slag. De tips zijn duidelijk, direct uitvoerbaar en motiverend. Het voelde alsof Nicky met me in gesprek was. Ik ben helemaal enthousiast geworden. Een uitkomst voor elke ondernemer/ZZP’er.
Hetty Termaat-Steenbergen van Jouw ouders, mijn zorg, begeleiding thuis bij mensen met dementie

Bekijk de video op Youtube via de link: https://youtu.be/nqNva6LFhc0

Wil je beter zichtbaar worden en meer naamsbekendheid opbouwen door gratis reclame te maken?

Download dan hier het e-book: 25 manieren om gratis reclame te maken en meer naamsbekendheid te krijgen. Je kunt het meteen downloaden en het kost niks. 

  

Als je mijn boek aanvraagt, ontvang je voortaan ook automatisch mijn maandelijkse publiciteitstips in je mailbox. Wil je dat niet? Dan kun je het e-book ook via de mail bij me aanvragen. Je krijgt het dan zo snel mogelijk; in elk geval binnen een week.

Je leest in mijn privacy-verklaring hoe ik jouw gegevens opsla en waarvoor ik ze gebruik.