Bekijk de video via de link op Youtube: https://youtu.be/nqNva6LFhc0

 

———————–PERSBERICHT———————————-

 

Bloggende bio-boerin en publiciteitscoach Nicky Corts schrijft boek over free publicity

 ‘De meeste boeken over free publicity zijn zo schandalig serieus. Ze gaan over media-strategieën, pers-databanken en het media-landschap. Dat is allemaal heel nuttig, maar eerlijk is eerlijk, het is ook vreselijk saai,’ aldus  publiciteitscoach Nicky Corts. Zij helpt als voormalig verslaggever ZZP’ers aan gratis publiciteit. Daarnaast runt ze een biologisch pluimveebedrijf in Havelte, Drenthe.

Haar boek, Experttips voor free publicity, maak je bedrijf zichtbaar in de media met de PIN-code voor gratis publiciteit, staat vol praktische tips en veel anekdotes. Corts beschrijft veel humorische situaties in haar gezin en op het biologisch pluimveebedrijf dat zij samen met haar man runt. Aan de hand van deze voorbeelden laat ze zien hoe alledaagse situaties je aan gratis publiciteit kunnen helpen.

‘Dit boek is anders dan andere boeken over dit onderwerp. En anders zijn is ook een belangrijke voorwaarde om media-aandacht te krijgen’, benadrukt Corts.

Bloggende bio-boerin

De basis voor het boek zijn de tips die de schrijfster wekelijks op haar publiciteitsblog www.nickypent.nl  plaatst. Ook daarin beschrijft de bloggende bio-boerin alledaagse situaties, die ze koppelt aan mogelijkheden voor free publicity.

Het boek is voor €17,50 online te koop  via Bol.com en Managementboek.nl, maar het is ook te bestellen in de boekwinkel.

————–EINDE PERSBERICHT————————-

Noot voor de redactie:

Voor meer info:
Nicky Corts,  06-13044350
www.nickypent.nl

Er is een digitale proefversie van het boek beschikbaar als recensie-exemplaar. (Zie ook de recensies hieronder.)

Fotobijschrift:  In haar boek over free publicity beschrijft publiciteitscoach Nicky Corts ook hilarische gebeurtenissen op haar pluimveebedrijf.

Foto gemaakt door: Melanie van der Linden van FotoMelanie, de foto is kostenloos en vrij van rechten te plaatsen

Recensies:

Gratis opvallen is opvallend eenvoudig met de praktische adviezen die Nicky Corts je in dit vlot leesbare boek aanreikt. Snel lezen dus en dan direct aan de slag!
Jos Burgers, spreker en bestsellerauteur van marketingboeken

Ik moest hardop lachen, al vanaf de eerste bladzijde. Maar ik voel me ook zo begrepen, want Nicky beschrijft exact wat ik meemaak: van mijn angst om zichtbaar te zijn tot mijn droom om te wereld te bereiken. Ze daagt me uit en al lezende zie ik het mezelf ook doen!
Divera van der Elst, dé coach voor beginnende coaches

Eigenlijk kende ik als ex-journalist al die tips wel. Nou ja, bijna allemaal. Maar ik dacht dat media-aandacht voor mij als ondernemer niet was weggelegd. Dit boek heeft me de ogen geopend: free publicity is echt voor iedereen. Ook voor mij.

Leonore Noorduyn, schrijfcoach en tekstschrijfster bij De Schrijfster

 Dit  is geen gortdroog managementboek of super saaie handleiding.  Je wilt eigenlijk tijdens het lezen al direct aan de slag. De tips zijn duidelijk, direct uitvoerbaar en motiverend. Het voelde alsof Nicky met me in gesprek was. Ik ben helemaal enthousiast geworden. Een uitkomst voor elke ondernemer/ZZP’er.

Hetty Termaat-Steenbergen van Jouw ouders, mijn zorg, begeleiding thuis bij mensen met dementia

 

Bekijk de video via de link op Youtube: https://youtu.be/BfB_JirNbW8

 

 

—–PERSBERICHT—–

Experttips voor ondernemers:

Expertboek start boekenserie met praktische tips

Daisy Goddijn van Expertboek wil ondernemers op een laagdrempelige en goedkope manier kennis aanreiken waarmee ze zichzelf belangrijke vaardigheden kunnen aanleren. Ze start een boekenserie met experttips van succesvolle ondernemers voor starters en ondernemers die wel wat extra hulp op een bepaald vakgebied kunnen gebruiken.

Inmiddels hebben vier experts hebben hun medewerking toegezegd aan de eerste pilotserie van vijf boeken.

,,Denk aan de succevolle ‘Voor dummies’ serie. Zo’n toegankelijke reeks met praktische tips wil ik realiseren, maar dan speciaal voor ondernemers. Op allerlei vakgebieden zoek ik experts die een stappenplan opstelt, zodat ondernemers er zonder hulp direct in hun bedrijf mee aan de slag kunnen. Zowel online als online zijn er tegenwoordig zoveel kansen om geld te verdienen. Maar heel veel ondernemers weten dat niet of ze hebben geen flauw idee waar ze moeten beginnen,” aldus inititiefneemster Daisy Goddijn.

De auteurs en titels zijn:

Welmoet Babliowsky, businesscoach bij Succesvolle Productlanceringen:
Experttips voor succesvolle productlanceringen
Creëer meer omzet met de lanceringsformule voor het online verkopen van je diensten

Hugo Bakker, coach en trainer bij Passief Inkomen Online:
Experttips voor het online verkopen van je kennis
Verdubbel je winst met de RECORD-methode voor meer rust en vrijheid

Nicky Corts-van Raam, publiciteitscoach bij Nicky Pent
Experttips voor free publicity
Maak je bedrijf zichtbaar in de media met de PIN-code voor gratis publiciteit

Petra Fehring van de VA-academy:
Experttips over samenwerken met een Virtueel Assistent
Creëer tijdwinst met de SOM7-methode voor solide bedrijfsgroei

Daisy Goddijn van Expertboek schrijft zelf het vijfde boek:
Experttips voor ondernemers die een boek willen schrijven 
Verhoog je expertstatus met de BESTSELLER-methode voor meer impact

De auteurs gebruiken voor de boeken hetzelfde format: een stappenplan met 50 praktische tips waar ondernemers direct mee aan de slag kunnen. Hierdoor is het mogelijk om het boek in een paar weken te schrijven.

De lancering van de boeken vindt plaats op 22 september met een kennisevenement voor ondernemers in het midden van het land.

De boeken zijn vanaf 22 september ook beschikbaar in alle boekwinkels, via Bol.com en via Managementboek.nl.
image