————–PERSBERICHT—————-

Gratis mediasessie op Internationale Vrouwendag:
Slechts 20% van de mensen in het nieuws is vrouw

HAVELTE – Om Internationale Vrouwendag te vieren en de zichtbaarheid van vrouwen te ondersteunen, kunnen vrouwen op 8 maart gratis aanschuiven bij een mediasessie georganiseerd door publiciteitsdeskundige Nicky Corts van Nickypent.nl uit Havelte in samenwerking met VIDM (Vaker In De Media).

Slechts een kleine twintig procent van de mensen in het Nederlandse nieuws is van het vrouwelijk geslacht. Sinds de eerste meting in 1995 is dat er niet op vooruit gegaan. Nederland zit zelfs onder het wereldwijde gemiddelde. Dit komt omdat vrouwen al generaties lang niet gewend zijn zichzelf zichtbaar te maken.

Nicky is naast publiciteitscoach ook biologisch pluimveehoudster en voormalig verslaggeefster. Zij heeft haar ervaring als journalist meermalen gebruikt om duurzame, biologische landbouw onder de aandacht te brengen van journalisten. Het biologische bedrijf Egg-tivity van Nicky en haar man verscheen daardoor meermalen in de landelijke en de regionale media.

De mediadeskundige en bloggende bioboerin deelt haar kennis graag met anderen en ze geeft wekelijks gratis publiciteitstips op haar website Nickypent.nl.

De gratis mediasessie over free publicity vindt plaats op 8 maart van 10.00 tot 13.00 uur  aan de Trambaanweg 6 in Havelte. Koffie en thee zijn gratis. Mannen zijn ook welkom, maar zij betalen het normale tarief van 47 euro exclusief BTW. Er is plek voor maximaal 16 deelnemers.

Belangstellenden kunnen zich opgeven via nicky@nickypent.nl.

 

————–EINDE PERSBERICHT————

publiciteitscoach Nicky CortsNoot voor de redactie
Voor meer info: Nicky Corts (06) 130 44 350, www.nickypent.nl

Fotobijschrift: Publiciteitscoach Nicky Corts geeft op Internationale Vrouwendag een gratis zichtbaarheidssessie voor vrouwen.


Foto is gemaakt door Melanie van der Linden van FotoMelanie en kan rechtenvrij geplaatst worden.

Wil je beter zichtbaar worden en meer naamsbekendheid opbouwen door gratis reclame te maken?

Download dan hier het e-book: 25 manieren om gratis reclame te maken en meer naamsbekendheid te krijgen. Je kunt het meteen downloaden en het kost niks. 

  

Als je mijn boek aanvraagt, ontvang je voortaan ook automatisch mijn maandelijkse publiciteitstips in je mailbox. Wil je dat niet? Dan kun je het e-book ook via de mail bij me aanvragen. Je krijgt het dan zo snel mogelijk; in elk geval binnen een week.

Je leest in mijn privacy-verklaring hoe ik jouw gegevens opsla en waarvoor ik ze gebruik.