———–PERSBERICHT———–

Presentatie bij Open Coffee NOP van publiciteitscoach Nicky Corts:
‘Ik ben ondernemer en ik wil in de krant’

EMMELOORD –  Publiciteitscoach Nicky Corts van Nickypent.nl geeft op dinsdag 1 maart de presentatie ‘Ik ben ondernemer en ik wil in de krant’ tijdens de ondernemersbijeenkomst van de Open Coffee NOP.

Corts legt ondernemers uit welke verhalen en gebeurtenissen voldoende nieuwswaarde hebben voor de media. Ze wil daarmee voorkomen dat journalisten bedolven raken onder reclame-uitingen en slechte persberichten, maar tegelijk wil ze ondernemers de kans geven om hun, vaak bijzondere, verhalen in de media te vertellen. Nicky is zelf jarenlang verslaggever geweest. Nu heeft ze samen met haar man biologisch pluimveebedrijf Egg-tivity en runt ze publiciteitsbureau Nickypent.nl.

De bijeenkomst van de Open Coffee en de presentatie ‘Ik ben ondernemer en ik wil in de krant’ zijn gratis te bezoeken. De bijeenkomst begint om 10.00 uur in restaurant Eindeloos aan de Beursstraat 5 in Emmeloord.

De Open Coffee is een maandelijkse, gratis netwerkbijeenkomst voor ondernemers. Het is een wereldwijd concept dat is begonnen in Londen. De eerste Nederlandse bijeenkomst was in 2007 in Amsterdam.  In de afgelopen jaren zijn er over het hele land Open Coffees opgericht.

————–EINDE PERSBERICHT————-

Presentatie 'Ik ben ondernemer en ik wil in de krant'Noot voor de redactie:
Meer info over de Open Coffee: Evert Onink, 06 – 28 56 86 06
Meer info over de presentatie: Nicky Corts, 06-13044350

Foto gemaakt door FotoMelanie
Fotobijschrift: Nicky Corts, publiciteitscoach en bloggende bio-boerin uit Havelte geeft de presentatie ‘Ik ben ondernemer en ik wil in de krant’.

Wil je beter zichtbaar worden en meer naamsbekendheid opbouwen door gratis reclame te maken?

Download dan hier het e-book: 25 manieren om gratis reclame te maken en meer naamsbekendheid te krijgen. Je kunt het meteen downloaden en het kost niks. 

  

Als je mijn boek aanvraagt, ontvang je voortaan ook automatisch mijn maandelijkse publiciteitstips in je mailbox. Wil je dat niet? Dan kun je het e-book ook via de mail bij me aanvragen. Je krijgt het dan zo snel mogelijk; in elk geval binnen een week.

Je leest in mijn privacy-verklaring hoe ik jouw gegevens opsla en waarvoor ik ze gebruik.