Ik ben Nicky Corts. Ik ben jarenlang verslaggeefster geweest voor kranten, tijdschriften en andere media, maar de laatste jaren was ik vooral een  biologische boerin op ons pluimveebedrijf Egg-tivity met 12.000 biologische kippen.

Helaas ben ik niet rustig genoeg om tevreden te zijn met een regelmatig leven dat bestaat uit dagelijks eieren rapen, mest scheppen en kippen knuffelen. Ik ben dol op de rust en de ruimte en het werk op onze boerderij, maar daarnaast heb ik vooral chaos en deadlines nodig. Ik voel me pas lekker als ik niet alleen lichamelijk, maar ook geestelijk spierpijn voel na een dag werken.

Daarom leerde ik mezelf een paar jaar geleden hoe ik mijn eigen website kon maken. En omdat een website op zichzelf niet genoeg is om succes te hebben, verdiepte ik me ook in bloggen, zoekmachine-optimalisatie en leerde ik hoe je social media moet inzetten voor je bedrijf. Daarom ben ik inmiddels niet alleen een free publicity expert, maar weet ik vanalles over zichtbaar worden, naamsbekendheid krijgen en klanten vinden.

Omdat ik een echte informatie-junk ben, verdiep ik mijn kennis door cursussen, boeken en podcasts. Bovendien probeer ik alles wat ik leer zelf uit en daarom weet ik wat werkt en wat zo snel mogelijk het meeste resultaat oplevert.

1601463_590304544426019_2414511383893942453_n

Ik werk nog steeds op onze boerderij samen met mijn man en onze kinderen. Daarnaast geniet ik ook enorm van de uitdaging om anderen te helpen beter zichtbaar te worden: met bloggen, social media, free publicity, Youtube of wat er maar bij je past.

Als coach spoor ik je aan, geef ik je de informatie die je nodig hebt om verder te komen en geef ik huiswerk om stap-voor-stap het doel te halen dat we vooraf samen vaststellen. Ik ben nuchter, recht door zee en openhartig.

Facebook: Facebook. com/nickypent.nl 

LinkedIn: linkedin.com/in/nickycortsvanraam