Presentaties voor clubs, verenigingen en business-bijeenkomsten:

presentatie persberichten

Als spreker verzorg ik voor clubs, verenigingen en business-bijeenkomsten  inspirerende presentaties over gratis publiciteit en zichtbaarheid.

Ik leer deelnemers in korte tijd denken als een verslaggever. Daardoor weet je na afloop hoe je redacteuren moeten benaderen, welke berichten journalisten nieuwsgierig maken en wanneer ze wel of juist géén persbericht moeten versturen. Soms werken andere methoden beter om aandacht te trekken.

Na een lezing staan deelnemers vaak dezelfde week nog in de krant.

Voor het spreken in club- of verenigingsverband kun je rechtstreeks contact met mij opnemen. De kosten voor een lezing zijn in overleg en afhankelijk van mijn reistijd.

Presentaties voor congressen, evenementen en in de media:

Als spreekster voor congressen, grootschalige evenementen en voor media-optredens ben ik te boeken via sprekersbureau ZijSpreekt.

Bekijk de video via de link in Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=LDP4nisuhug

Neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Heel veel dank voor je presentatie bij de Open Coffee in Meppel.

Het was leuk om naar je te luisteren, de tijd vloog voorbij. Ik vind dat je een hele mooie pure en natuurlijke uitstraling hebt.

Vandaag de stoute schoenen aangetrokken en gebeld met de Hoogeveense Courant. Mijn verhaal bleek interessant genoeg voor nadere publiciteit in de nabije toekomst.

Nu nog een persberichtje schrijven met jouw hand-out ernaast.

 

profielfoto kleurRenske Werkman
Arbeid- & Organisatiepsycholoog
Loopbaanadviseur
www.renskewerkman.nl

 

 

 

Mede dankzij jouw tips heb ik voor de benefietavond voor de stichting Make-A-Wish de voorpagina van onze plaatselijke krant gehaald. Ze plaatsen zelfs nog een heel vervolg een paar pagina’s verderop in de krant. Een paar dagen later is het me ook gelukt om een stuk in De Stentor te krijgen. Helemaal blij. Deze is zelfs met foto!

Dank je wel.

 

Joyce Kuttschreutter profielJoyce Kuttschreutter-van Dalen
Slimme Eter Gewichtsconsulent
www.slimmeeter.nl