—————————PERSBERICHT—————————————

Bloggende bio-boerin Nicky Corts
start nieuwsbrief over publiciteit

HAVELTE –  Pluimveehoudster Nicky Corts start binnenkort het publiciteitsblog Nickypent.nl vanaf de Trambaanweg 6 in Havelte. Nicky wil haar jarenlange ervaring als verslaggeefster delen met andere ondernemers, zodat die kunnen profiteren van de mogelijkheden van gratis publiciteit in verschillende media. Zij schrijft een blog waarop zij regelmatig, minimaal eens per week, informatieve artikelen over publiciteit plaatst, waarmee iedereen zelf aan de slag kan.

‘Nicky pent’ is afgeleid van ‘Nicky-publiciteit-en-nieuws-tips’. Daarnaast is het een andere manier om te zeggen dat Nicky schrijft. Voorlopig is de bloggende boerin vooral druk met het zelf ontwerpen van haar website en het vullen van haar pagina met waardevolle informatie. Zodra de website helemaal klaar is, wil ze diensten aanbieden, zoals workshops over persberichten schrijven en hulp bij het opstellen van een publiciteitsplan voor ondernemers.

De site staat nog in de steigers, maar de publiteitstips op het blog zijn al te volgen via www.nickypent.nl

——–EINDE PERSBERICHT————-

ondernemerscoach nicky cortsNoot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Nicky Corts: 06-nummer

Fotobijschrift:
Bloggende bio-boerin Nicky Corts start een blog over gratis publiciteit om ondernemers te helpen.

De foto is gemaakt door FotoMelanie en is rechtenvrij en kostenloos te publiceren.

Wil je beter zichtbaar worden en meer naamsbekendheid opbouwen door gratis reclame te maken?

Download dan hier het e-book: 25 manieren om gratis reclame te maken en meer naamsbekendheid te krijgen. Je kunt het meteen downloaden en het kost niks. 

  

Als je mijn boek aanvraagt, ontvang je voortaan ook automatisch mijn maandelijkse publiciteitstips in je mailbox. Wil je dat niet? Dan kun je het e-book ook via de mail bij me aanvragen. Je krijgt het dan zo snel mogelijk; in elk geval binnen een week.

Je leest in mijn privacy-verklaring hoe ik jouw gegevens opsla en waarvoor ik ze gebruik.