—————–PERSBERICHT————–

Workshop Free Publicity van publiciteitscoach Nicky Corts:
‘Zo kom je gratis in de krant’

GRONINGEN –  Publiciteitscoach Nicky Corts van Nickypent.nl en schrijfster van het boek Experttips voor free publicity verzorgt op 7 november een workshop gratis publiciteit in het Wijkbedrijf Selwerd aan de Bottelroosstraat 3 in Groningen. De workshop wordt mogelijk gemaakt door Mijn Financiële Huishoudster uit Groningen.

‘Verslaggevers plaatsen geen commerciële teksten of reclame. Daarvoor verwijzen ze je naar de advertentieafdeling. Toch blijven er genoeg bijzondere verhalen over waar je journalisten echt blij mee kunt maken’,  aldus Corts.  In de interactieve workshop legt zij ondernemers uit hoe je je bedrijf zichtbaar maakt in de media met de PIN-code voor gratis publiciteit. Dat is de methode die ze in haar boek beschrijft.

De publiciteitscoach is zelf jarenlang verslaggever geweest, maar als ondernemer kent ze ook de andere kant. Ze runt samen met haar man biologisch pluimveebedrijf Egg-tivity en ze krijgt regelmatig media-aandacht voor hun bedrijf, bijvoorbeeld in De Telegraaf, Een Vandaag en Hart van Nederland.

Verslaggevers zitten niet te wachten op reclame

Ze wil voorkomen dat journalisten bedolven raken onder slechte persberichten, maar tegelijk wil ze ondernemers de kans geven om hun verhalen in de media te vertellen. ‘Regelmatig hoor ik interessante dingen die ze hebben meegemaakt. Waarom staat dat niet in de krant, vraag ik dan. Meestal beseffen ze zelf niet dat ze iets bijzonders doen of iets nieuwswaardigs hebben meegemaakt’, verklaart Corts.

De workshop Free Publicity word georganiseerd door Mijn Financiële Huishoudster, de coachpraktijk van Doreen Miedema en Monica ten Hoven. Zij helpen ondernemers om keuzes te maken vanuit hun hart in plaats vanuit hun portemonnee.

De presentatie begint 7 november om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) in het Wijkbedrijf Selwerd aan de Bottelroosstraat 3 in Groningen. De workshop is gratis, maar er wordt  € 5,-  gevraagd voor de consumpties en de locatie. Aanmelden is noodzakelijk en kan via info@mijnfinancielehuishoudster.nl.

—EINDE PERSBERICHT—–

presentatie media-aandacht voor ondernemersNoot voor de redactie:
Meer info over Mijn Financiële Huishoudster: Monica ten Hoove, 06 – 38 90 07 29
Meer info over de presentatie: Nicky Corts, 06-13 04 43 50
Fotobijschrift: Nicky Corts, publiciteitscoach en bloggende bio-boerin uit Havelte
De foto is vrij van rechten te gebruiken.

 

 

 

 

Wil je beter zichtbaar worden en meer naamsbekendheid opbouwen door gratis reclame te maken?

Download dan hier het e-book: 25 manieren om gratis reclame te maken en meer naamsbekendheid te krijgen. Je kunt het meteen downloaden en het kost niks. 

  

Als je mijn boek aanvraagt, ontvang je voortaan ook automatisch mijn maandelijkse publiciteitstips in je mailbox. Wil je dat niet? Dan kun je het e-book ook via de mail bij me aanvragen. Je krijgt het dan zo snel mogelijk; in elk geval binnen een week.

Je leest in mijn privacy-verklaring hoe ik jouw gegevens opsla en waarvoor ik ze gebruik.