—————PERSBERICHT————-

Schrijfster Experttips voor Free Publicity geeft workshop Persberichten Schrijven:
‘Verslaggevers zijn allergisch voor reclame’

HAVELTE – Publiciteitscoach Nicky Corts van Nickypent.nl en schrijfster van het boek Experttips voor free publicity verzorgt op vrijdag 11 november van 9.30 tot 11.30 uur een workshop Persberichten Schrijven in haar kantoor aan de Trambaanweg 6 in Havelte.

Ze wil voorkomen dat journalisten bedolven raken onder slechte persberichten, maar tegelijk wil ze ondernemers de kans geven om hun verhalen in de media te vertellen. ‘Regelmatig hoor ik interessante dingen die ze hebben meegemaakt. Waarom staat dat niet in de krant, vraag ik dan. Meestal beseffen ze zelf niet dat ze iets bijzonders doen of iets nieuwswaardigs hebben meegemaakt’, zegt Corts.

De publiciteitscoach is zelf jarenlang verslaggever geweest, maar als ondernemer kent ze ook de andere kant. Ze runt samen met haar man biologisch pluimveebedrijf Egg-tivity in Havelte en ze krijgt regelmatig media-aandacht voor hun bedrijf, bijvoorbeeld in De Telegraaf, Een Vandaag en Hart van Nederland.

Geen nieuwswaarde? Dan geen persbericht sturen

‘Verslaggevers plaatsen geen commerciële teksten of reclame. Daarvoor verwijzen ze je naar de advertentieafdeling. Toch blijven er genoeg bijzondere verhalen over waar je journalisten echt blij mee kunt maken’, aldus Corts. In haar interactieve workshop legt zij ondernemers uit hoe je je bedrijf zichtbaar maakt in de media met de PIN-code voor gratis publiciteit. Dat is ook de methode die ze in haar boek beschrijft.

Belangstellenden voor de workshop Persberichten Schrijven kunnen zich aanmelden via:
www.nickypent.nl/workshop-persbericht-schrijven/

 

——————————-Einde persbericht ——————————

ondernemerscoach nicky cortsNoot voor de redactie:
Meer informatie: Nicky Corts, 06-nummer

Fotobijschrift:
Nicky Corts is voormalig verslaggeefster en naast publiciteitscoach ook biologisch pluimveehoudster.
De foto is gemaakt door FotoMelanie en is vrij van rechten en kostenloos te plaatsen.

Wil je beter zichtbaar worden en meer naamsbekendheid opbouwen door gratis reclame te maken?

Download dan hier het e-book: 25 manieren om gratis reclame te maken en meer naamsbekendheid te krijgen. Je kunt het meteen downloaden en het kost niks. 

  

Als je mijn boek aanvraagt, ontvang je voortaan ook automatisch mijn maandelijkse publiciteitstips in je mailbox. Wil je dat niet? Dan kun je het e-book ook via de mail bij me aanvragen. Je krijgt het dan zo snel mogelijk; in elk geval binnen een week.

Je leest in mijn privacy-verklaring hoe ik jouw gegevens opsla en waarvoor ik ze gebruik.